۴ خرداد ۱۳۹۴، ۶:۰۶

مهر گزارش می دهد؛

وضعیت نگران کننده بیمارستان ابن سینا/ ضرب الاجل ۶ ماهه صادر شد

وضعیت نگران کننده بیمارستان ابن سینا/ ضرب الاجل ۶ ماهه صادر شد

نورآباد - با انعکاس مشکلات بیمارستان شهرستان دلفان در رسانه ها و ضرب الاجل استاندار لرستان بیمارستان ابن سینا بستری شد تا طول درمان شش ماهه از سوی هوشنگ بازوند برای این مرکز درمانی تجویز شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان شهرستان دلفان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند تا رفع این مشکلات به دغدغه و مطالبه جدی مردم و بیماران تبدیل شود.

از سوی دیگر عدم ارائه خدمات تخصصی در این بیمارستان و نبود پزشک متخصص در رشته های مختلف به خصوص سونوگرافی تاکنون بارها از سوی رسانه ها به مسئولان امر گوشزد شده است تا بالاخره طی هفته جاری استاندار لرستان برای بازدید از نزدیک و بررسی مشکلات این بیمارستان راهی نورآباد شود.

در جریان این سفر و بازدید بیماران بستری در بیمارستان از مشکلاتی گفتند که بخش سلامت این شهرستان ۱۴۰ هزار نفری را بیمار کرده است تا استاندار لرستان خواستار تشکیل جلسه اضطراری برای پیگیری مشکلات شود.

در این راستا پس از بازدید دو روز قبل استاندار لرستان از بیمارستان ابن سینا شهرستان دلفان و مشاهده وضعیت این بیمارستان از نزدیک توسط هوشنگ بازوند جلسه ای شامگاه یکشنبه با عنوان بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان دلفان  در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

استاندار: وضع بیمارستان نگران کننده است

یکی از مهمترین دلایلی که بنده به همراه تعدادی از معاونین و مدیران دستگاه های اجرایی استان به این بیمارستان آمدیم عدم رضایتمندی و خدمات رسانی درست به مردم این شهرستان بوده که با توجه به حساسیت موضوع سلامت مردم هر چه سریعتر می بایست تمامی دستگاه های مرتبط بسیج شوند و این مشکلات را رفع کننداستاندار لرستان در حاشیه این جلسه در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه در بازدید روز گذشته که از این بیمارستان صورت گرفت شاهد کاستی ها و مشکلات فراوانی بودیم افزود: این کمبود ها در بیشتر بخش های این مرکز، در محوطه و فضای سبز، تجهیزات و امکانات بیمارستان بسیار مشهود بود و از نظم خاصی نیز برخوردار نبود.

هوشنگ بازوند وضعیت بیمارستان ابن سینا را بسیار نگران کننده ارزیابی کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین دلایلی که بنده به همراه تعدادی از معاونین و مدیران دستگاه های اجرایی استان به این بیمارستان آمدیم عدم رضایتمندی و خدمات رسانی درست به مردم این شهرستان بوده که با توجه به حساسیت موضوع سلامت مردم هر چه سریعتر می بایست تمامی دستگاه های مرتبط بسیج شوند و این مشکلات را رفع کنند.

وی با تاکید بر اینکه در این بازدید به عینه مشاهده شد که طرح تحول سلامت در این بیمارستان به خوبی اجرا نشده است اظهار داشت : مردم انتظارات زیادی از دولت دارند که این انتظارات به حق است زیرا تمام تلاش دولت در این طرح تحول سلامت این است که مردم در رفاه و آسایش به سر ببرند و هزینه های پرداختی آنها کاهش پیدا کند اما متاسفانه در این شهرستان این چنین موضوعی مشاهده نشد.

استاندار لرستان با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی در اجرای موفق طرح تحول سلامت و فضاسازی مناسب و هتلینگ بیمارستان دورود افزود : امیدواریم این روند در سایر شهرستانهای استان به ویژه در شهرستان دلفان نیز به خوبی اجرا شود و شاهد بهبود و ارتقای بهداشت و سلامت مردم استان لرستان باشیم.

تایید کمبود پزشک متخصص

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با قدردانی از استاندار لرستان در خصوص حساسیت هایی که به حوزه بهداشت و درمان استان دارند به مهر گفت: بیمارستان ۹۶ تختخوابی ابن سینا شهرستان دلفان در حال حاضر دارای ۱۳ پزشک عمومی و ۱۹ پزشک متخصص است و تعدادی از رشته ها از جمله چشم در این شهرستان متخصص دارد که در بسیاری از شهرستانها وجود ندارد.

ساکی با تاکید بر اینکه این بیمارستان با مشکلاتی از قبیل کمبود نیروی پاتولوژی و سونوگرافی روبرو است افزود : این مرکز در تعدادی از رشته های تخصصی دچار کمبود است که از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی است که در سالجاری نسبت به تامین این کمبودها علاوه بر دلفان به سایر شهرستانهای استان اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی موظف است برای همه بیمارستانها ۵ رشته اولیه را تامین کند و هر چه قدر نیروی متخصص اضافه بیاید برای سایر شهرستانها توزیع کنیم افزود: این توزیع بر اساس اولویت به مرکز استان با توجه به تراکم جمعیتی که در آن وجود دارد و پس از آن به شهر ستانهای بروجرد، کوهدشت و به ترتیب جمعیت سایر شهرستانها انجام می شود که مهمترین مشکل شهرستان دلفان عدم حضور متخصص رادیولوژی و سونوگرافی در چهار روز از هفته است که در حال حاضر با توجه به کمبود شدید نیروی سونوگراف در استان این موضوع در آینده حل خواهد شد.

فریاد نارضایتی مردم

فرماندار دلفان نیز با اشاره به اینکه در یکسال گذشته بیشترین نارضایتی مردم از بیمارستان و شهرداری بوده است افزود: در این خصوص بیش از ۱۰۰ مورد مکاتبه با استانداری و سایر دستگاه های مرتبط انجام داده ایم که بالاخره با حضور استاندار بسیاری از مشکلات از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت.

علی باقری کمبود نیروی متخصص در بسیاری از رشته ها را از دیگر کمبود های بیمارستان ابن سینا برشمرد و افزود : این شهرستان در بسیاری از زیرساخت های بهداشتی و درمانی نسبت به سایر شهرستانها از وضعیت مناسبی برخوردار نیست که امیدواریم مسئولان دانشگاه علوم پزشکی لرستان توجه جدی و ویژه ای به این شهرستان محروم داشته باشند.

وی همچنین عدم وجود پایگاه انتقال خون در این شهرستان را از خواسته های مهم و اساسی مردم بر شمرد و خواستار ایجاد این پایگاه برای جلوگیری از مراجعه به سایر شهرستان ها شد.

بنابر این گزارش، در این جلسه مصوب شد کمبودهایی از قبیل تکمیل طرح هتلینگ، فضاسازی ها، بهبود وضعیت بخش ها و سایر مشکلات مرتبط ظرف مدت زمان شش ماه پس از این جلسه رفع شود.

علاوه بر این مزایده مجدد بخش تزریقات و پانسمان تا دوماه آینده، ایجاد پایگاه امداد جاده ای فوریت های پزشکی ۱۱۵ در جوار بارگاه امامزاده ابراهیم (ع)، حل مشکل کمبود نیروی سونوگراف در شهرستان تا ابتدای مهر ماه سالجاری، تامین نیروهای متخصص مورد نیاز تا آبان ماه سالجاری توسط دانشگاه علوم پزشکی برای بیمارستان ابن سینا، آسفالت محوطه پارکینگ بیمارستان تا سه ماه آینده با تامین اعتبار ۵۰ درصد دانشگاه علوم پزشکی و ۵۰ درصد استانداری، خارج شدن درمانگاه تخصصی از بیمارستان و تامین مکان مورد نیاز برای این درمانگاه در مرکز شهرستان و اجرای کامل طرح هتلینگ بیمارستان ابن سینا از مهمترین مصوبات این جلسه دو ساعته بود.

کد خبر 2759592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha